Afrona larg Bleros, ja me kë argëtohet n’shtrat, puthet e ledhatohet

Afrona Dika dhe Blero edhe pse të martuar shkaku i angazhimeve në karrierë janë detyruar që të qëndrojnë larg njëri tjetrit.

Por, kjo situatë ka zgjatur shumë për çiftin e njohur pasi që tani për shkak të virusit nuk mund as të takohën dhe të çmallen.

Mungesën që kanë përjetuar për njëri tjetrin dyshja e kanë shprehur shpesh edhe përmes postimeve në rrjete sociale.

Por, Afrona me postimin e fundit ka befasur ndjekësit e saj teksa ka shpërndarë disa video duke kaluar kohë me kafshë shtëpiake që e ka në banësë.

Këtë e bënë pasi që po i mungon edhe Blero, e cila shihet në përqafimin e qenit.

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/552990685293595/

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/664861804364199/