Afrona me fytyrë të çiltër pa grim

Gruaja e këngëtarit të njohur Blero Muharremit vazhdon të jetë e komentuar për bukurinë natyrale që ka.

Afrona shpesh e dëshmon që ka një stil dhe elegancë të veçantë.

Me publikimet e shpeshta në rrjete sociale, ajo shumicën e herave kalon në lajm duke qenë gjithmonë e komentuar për pozitivitet.

Edhe në fotografinë e fundit, me një veshje të thjeshtë dhe pa pikë grimi Afrona duket mahnitëse.

Për më shumë, e dëshmon imazhi i saj. /Kosovarja/