Afrona më shumë pa burrë se me burrë

Afrona e Blero ani pse të martuar, ende po jetojnë larg njëri tjetrit.

Çifti i njohur kosovar, vitin e kaluar u martuan me një dasmë tejet elegante në një nga hotelet më të bukura të rivieres shqiptare në Shëngjin.

Çifti, paten thënë se pas martese do të jetojnë nën të njejtin kulm, ama ende nuk duket të jenë bashkuar përgjithmonë brenda të njejtës fole.

Gjithsesi, dashuria mes dyshes në fjalë është e madhe dhe kjo dëshmohet shpesh edhe përmes postimeve të ndryshme.