Agnesa nuk njihet kur është pa ‘makeup’

Agnesa Vuthaj është një femër e dalluar në mediat rozë.

Me bukurinë natyrale që ka, ajo gjithmonë komentohet në çdo imazh që pu blikon.

Ajo asnjëherë nuk e ka pasur problem të shfa.qet e pa gri.muar dhe njësoj ka vepruar edhe në imazhin e fundit.

Ani pse duket krejt ndryshe, shkëlqimi në fytyrën e saj nuk mungon asnjëherë.