Agnesa Vuthaj prezanton vëllain e pashëm

Është missi me më së shumti kurora dhe që ka shkëlqyer në çdo skenë kudo ku është paraqitur.

Agnesa Vuthaj, vajza bukuroshe nga Peja, ka organizuar edhe disa edicione të “Miss Kosovës”, duke qenë gjatë gjithë kohës pjesë e botës së spektaklit.

Agnesa Vuthaj, kohë pas kohe ka folur edhe për jetën e saj, familjen, duke përfshirën nënën, motren, vëllezërit e mbesen.

Ky është vëllai i Agnesa Vuthaj, që duket mjaftë i pashëm,/Kosovarja/