Aida Dërguti: Ti UÇK më jep nder, më jep emrin shqiptar

Ish-nënkryetarja e Kuvendit, Aida Dërguti, ka reaguar pas ngritjes së akta.kuzës ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe Kadri Veselit.

Dërguti ka përshtatur poezinë e Naim Frashërit – “Ti Shqipëri më jep nder”, duke e bërë “Ti UÇK…”.

Kujtojmë se Dërguti, e cila ka qenë luf.tëtare në UÇK, tashmë nuk është aktive në jetë politike.

Shkrimi i plotë:

Ti UÇK, më jep nder,

më jep emrin shqiptar,

zemrën ti ma gatove,

plot me dëshirë e me zja.rr!