Aksion i madh nga Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit

Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit ka ndërmarrë sot një aksion të madh për shpërndarjen e produkteve ushqimore për familjet në nevojë.

Këtë e ka bërë të ditur vetë shoqata përmes një postimi në faqën e saj zyrtare në facebook.

Postimi i plotë i shoqatës:

Aksion i madh !

Ne sot filluam me aksion te madh humanitar

Aksioni do te vazhdoje çdo dite neper familjet nevojtare ne krejt komunat e Kosoves, sot kemi filluar me familjet qe jane te regjistruara ne kuzhinen tone – Prizren

Stafi jone eshte i pergaditur me te gjitha masat mbrojtese per te arritur tek te gjitha familjet nevojtare

Lusim Zotin qe sa me shpejte te kalon kjo gjendje, te na e lehteson punen dhe ti shperblen bamiresit

O Zot ruaje popullin tone dhe mbare njerzimin

https://www.facebook.com/shoqatabemirese.jetimateballkanit/posts/2917523064977497