Aktorja e këngëtarja e njohur fotografohen tek lopët: Qe qitu me shoqen tem në Dubaj!

Këngëtarja Albulena Ukaj dhe aktorja e njohur Flutura Gashi erdhen me një fotografi bashkë.

Në prapaskenë kishin lopet derisa morën vëmendje edhe me shkrimin ”Qe qitu me shoqen tem në Dubaj.

Kulla Eifel po shihet ne prapa skenë besoj” shkruan me ironi Albulena duke etiketuar Fluturën.

Ato morën mijëra pëlqime derisa mundësinë për komente e kishin ndalur/InfoKosova/

Shiko foton: