Albani e Fjolla kënaqen me djalin e tyre

Albani dhe Fjolla janë ndër prindërit më të lumtur.

Duke ndarë momente të shumta nga jeta, shumë herë nuk mungojnë imazhet me dy djemtë e tyre.

Këtë herë, derisa shihen me djalin e madh, çifti i njohur me buzëqeshjen në fytyrë reflektojnë pozitivistet dhe të kënaqur me arritjet e të birit.

Foto kjo e shkrepur në hapësirën e shkollës./kosovarja