Albani kaloi momente të mira me familjen në Dubai

Këngëtari i njohur Alban Mehmeti po vazhdon të jetë emër i njohur në estradën shqiptare.

Ai po vazhdon të korr suksese të shumta në profesionin që ka.

Po ashtu, ai është tejet i përkushtuar edhe në jetën private ku shumë shpesh relaksohet në vende të ndryshme së bashku me gruan dhe fëmijët.

Disa muaj më parë ai qëndroi në Dubai, ku nga atje Fjolla ka ndarë disa imazhe për ndjekësit e saj.

Më poshtë mund t’i shihni se si relkasohet familja Mehmeti në vendin më përrallorë: