Albani ndan si rrallëherë pamjen e plotë të familjes së tij

Miriam Cani ka ndarë herë pas here momente të ndryshme me dy fëmijët e dsaj duke treguar se kohën pranë tyre e shijon maksimalisht.

Së fundmi ka qenë Albani ai i cili ka publikuar një po.zë të familjes, që ka marrë menjëherë vëmendjen e ndjekësve edhe sepse Duam duket më qartë se në çdo foto tjetër.

“Pasuria ime”, ka shkruar Skënderaj krah postimit ku shihet Miriam me dy vogëlushët e saj në mesin e gjelbërimit dhe duke marrë rrezet e diellit.

Ky është ndër portretet më të bukura të Canit dhe këtë e provuan dhe ndjekësit e çiftit me komentet e ndryshme krah postimit.