Albëria me fustanin e hapur edhe tek pjesa intime

Albërie Hadërgjonaj gjithmonë ka dëshirë që ta ekspozojë trupin më shumë sesa që duhet.

Me linjat perfekte që ka, ajo gjithmonë dallohet dhe duket perfekte, shkruan “Kosovarja”.

Në këto përgatitje për vitin që po vjen, ajo është paraqitur me një fustan tejet provokues duke ekspozuar tripin dhe të hapur tek pjesa intime.

Ja shikojeni se si duket.