Albin Kurti: Sot është dita e bardhë, me dashuri për vendin duhet të votojmë

Kandidati për kryeministër nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka kryer obligimin e tij qytetar.

Kurti ka votuar në qendrën e votimit në Fakultetin Ekonomik në Prishtinë, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Rita. transmeton IndeksOnline.

“Sot është ditë e bardhë, e ndritshme ashtu siç do të jetë edhe e ardhmja jonë.

Qytetarët kanë nevojë për demokraci intstitucionet për legjitimiet, e drejt e cila më tej paraqet mundësi dhe shancë që duhet shfrytëzuar dhe duhet përdorur.

Kosova si shtet i pavarur këtë të diel i kthehet popullit si burim i sovranitetit.

Me dashuri për vendin duhet të votojmë.”