Alesja dhe Rrushja nuk bien në qetësi, vijojnë debatet në studio

Alesja dhe Rrushja nuk kanë arritur t’i mbyllin çështjet e së kaluarës, ndërsa vijojnë të debatojnë me njëra-tjetrën.

Akuzat nuk munguan nga të dyja palët, ndërsa kryefjala mbetet marrëdhënia tashmë e mbyllur midis Astritit dhe Alesjas.

Rrushja e akuzoi Alesjan se pëlqen zgjedhjet që ajo ka bërë në programin e Për’puthen, këto akuza bazohen në pëlqimin që Alesja ka pasur për Astritin gjatë periudhës që vazhdonte njohjen me Rrushen.

Alesja dhe Rrushja dikur shoqe shumë të mira, sot për shkak të disa vendimeve ato kanë pasur debate të vazhdueshme.