Ambasada amerikane- Të hiqet taksa që tani

Ambasada Amerikane në Kosovë, pas situatës së krijuar së fundmi ne Covid-19 i ka kërkuar Kosovës që të heqë tarifën që tani.

“Në kohra si kjo, bashkëpunimi rajonal dhe ndërkombëtar është kyç.

Është koha për Kosovën dhe fqinjët të mënjanojnë pengesat për qarkullimin e lirë të mallrave.

Sërish ftojmë Qeverinë e Kosovës të ndërmarrë hapin e parë të guximshëm dhe ti heqë tarifat që tani”, thuhet në deklaratën e Amabasadës Amerikane.