Ambasada e Lukesmburgut në Prishtinë duket se kanë mall për byrek, shkruan InfoKosova.

Mëngjesi i gjeti me byrek dhe me ajran, dhe duket se e kan shijuar maksimalisht, kjo edhe i shtyri që faqja zyrtare e ambasadës ta postoj edhe një foto me status në rrjetin social Twitter.

Faqja zyrtare e ambasadës së Lukesmburgut në Twitter ka postuar këtë fotografi të byrekut me mbishkrimin:

“Mezja për mëngjesin e së shtunës në Prishtinë”.