Ana e mirë e karantinës, Dafina zbulon sekretin e saj

Epidemia e koronavirusit ka detyruar këdo të mbyllet në shtëpi dhe artistja Dafina Zeqiri nuk bën përjashtim.

Por ajo ia ka dalë mbanë të gjejë një anë pozitive të karantinës.

Dafina ka postuar një foto ku shkruan:

“Ana e mirë e të qenët “e mbyllur” është që unë më në fund mund të fokusohem në veten dhe në albumin tim!”

Me këtë postim artistja na lë në ankth dhe pritje të projektit të saj muzikor.