Ana qesharake e përditshmërisë njerëzore

Interneti është plot e përplot me fotografi të çuditshme, qesharake apo dhe mizore, që postohen nga pjesë të ndryshme të botës, transmeton InfoKosova.

Ato dëshmojnë më se miri faktin se, njerëzit – sa janë të ndryshëm, aq janë dhe të njëjtë…

Në vijim ju sjellim 26 fotografi të përzgjedhura, që pasqyrojnë jetën e përditshme të njerëzve në vende të ndryshme të botës – e që prekin si anën komike ashtu dhe atë problemore të kësaj përditshmërie./InfoKosova/

Shiko Fotot: