Ana, thotë se ka frikë të vazhdoj njohjen me djemtë e emisionit

Konkurrentja e emisionit ka surprizuar me deklaratën e saj të papritur.

Ana Kauri u shpreh se ka frikë të vazhdoj njohjen sepse nuk ka besim të djemtë.

Në emisionin e sotëm u komentua takimi mes Anës dhe Rinianit të cilin dyshja kishin kaluar shumë mirë por Ana ishte ajo e cila mbante distancë nga Riniani.

Gjatë komentimit të takimit, përveç tjerash Ana u shpreh se është zhgënjyer nga djemtë më herët që kanë qenë në emision dhe tashmë e ka të vështirë zgjedhjen e djemve në takime apo edhe të vendos se për cilin nga djemtë ka ndjenja.

Rikujtojmë se, Ana e përqafoj Rinianin për surprizat që i ka berë në takim ai pranoi por me vështirësi./Lajmi