Andi dhe Atdheu filmohen duke u puthur, Melisa bënë veprimin e pa pritur

Prive ka kapur një moment të sikleteshëm për të tre ish konkurrentet e Përputhën.

Bëhet fjalë për Melisen, Andin dhe Atdheut, shkruan InfoKosova.

Melisa njihet si femër xheloze andaj edhe mundohet ta ruaj Andin nga të gjithë pa marrë parasysh dhe gjininë.

Njëjtë ka vepruar edhe në këtë video, përderisa përshëndeten Andi dhe Atdheu, ata lëshojnë nga një puthje në faqe por reagimi i Melises ishte i tepërt, pasi mundohet të i largojë!

Po ju si do të reagoni në këtë situatë?/InfoKosova/