Andi i fut duart nën xhaketën e Antonelës

“Përputhen” ka transmetuar takimin mes dy konkurrentëve.

Andi dhe Antonela kanë zhvilluar takimin e tyre të parë.

Konkurrenti mori një përqafim nga Antonela pasi temperaturat ishin pak të ulëta dhe kështu ajo i ofroj edhe një mundësi më të mirë Andit.

Antonela i thotë të fut duart te xhaketa e saj mos të ftohet, ku Andi shton se ka dëshirë të nxehet afër saj pasi që leshin më kualitativ e ka Antonela nga të gjitha vajzat e tjera.

Megjithate,  takimi i Andit dhe Antonelës ishte kogja i afërt./Lajmi