Andi ndan një fotografi nga dasma e motrës

Vajzën e Danit nuk e ka ndalur as situata që të bëj ceremoni të dasmës edhe në këtë situatë në të cilën ndodhemi.

Me një grim perfekt dhe rregullim të flokëve, ajo ka shkëlqyer në ditën më të rëndësishme të saj.

Është vëllau i saj i cili së fundmi ka ndarë një imazh bashkë me motrën, duke shkëlqyer të dy.

Andi menjëherë pas publikimit, ka pranuar urime të shumta nga ndjekësit që ka në Instagram.