Andi në hall me Melisen, ankohet të komentuesit

Andi Shehu dhe Melisa Lleshi po e shijojnë lidhjen e tyre edhe pas zërave se janë ndarë.

Andi ka treguar se Melisa ishte nervozuar dhe e kishte marrë telefonin e tij dhe e kishte fshirë vetën nga instagrami, shkruan InfoKosova.

Mirëpo pasi thanë që janë bashkë, Andi hapi u kërkoi përcjellësve të tij të tregojnë arsyet e ndarjes së tyre.

Pasi dikush i tha se është ndarë pasi e ia prishte lojën me telefonata Andi tregoi që ka të njëjtin hall me Melisen pasi edhe kjo e fundit është ankuar se Andi luan shumë lojëra./InfoKosova/