Anëtari i Parlamentit Europian thirrje politikanëve kosovarë: Luftoni koronën, jo njëri-tjetrin

Anëtari i Parlamentit Europian, Lukas Mandl, iu ka bërë thirrje udhëheqësve kosovarë që të luftojnë koronavirusin dhe jo njëri-tjetrin.

Austriaku tha se në këto periudhë të vështirë Qeveria duhet të qëndrojë dhe jo të ketë një krizë politike, njofton Klan Kosova.

“Zyrtarët e Kosovës duhet të rrinë bashkë në këto periudha të vështira dhe të mos e rrëzojnë Qeverinë e në vend të saj të krijojnë një krizë politike.

Të kapërcejnë vështirësitë për hir të armikut tonë të përbashkët.

Përmbusheni premtimet e juaja.

Mos e luftoni njëri-tjetrin.

Luftoni koronën!”, ka shkruar ai në Twitter.