Angelina Jolie dëshiron të shpërngulet në shtëpinë ku jetoi me Brad Pitt

Angelina Jolie mendon të shpërngulet në Londër.

Anglina Jolie është duke shqyrtuar mundësinë të shpërngulet në Londër, së bashku me gjashtë fëmijët, të cilët i ndan me Brad Pitt, shkruajnë mediat e huaja.

Në fakt bëhet fjalë për shtëpinë në të cilën jetonte me Brad Pitt.

Aktorja më parë ishte shprehur se hapur se pretendon që familja e saj të jetë e bashkuar, ani pse ka katë vite që është ndarë nga aktori i njohur.

“Ajo beson se Richmon është vendi perfekt për fëmijët e saj, për kulturë dhe edukim”, ka thënë një burim për Mirror.