Anita e përgënjështron vajzën që tha se ajo e rrëzoi në një ndejë

Qytetarja nga Prishtina, Majlinda Haziraj, ka rrëfyer se si Anita, gruaja e ish-kryeministrit Ramush Haradinajt e ka rrëzuar gjersa ishin në një ndejë në klub nate.

Menjëherë pas kësaj ka reaguar edhe vetë Anita Mucaj-Haradinaj në postimin e Hazirajt.

Haradinaj i thotë se e kishte parë duke u rrëzuar, por që askush nuk e shtyu dhe se vetë ishte rrëzuar.

Ajo po ashtu i kërkoi falje Hazirajt për atë që i kishte ndodhur.

Në fund, Haradinaj shton se vajza në fjalë po kërkon vëmendje duke lakuar emrin e saj.