Anita Muçaj duke vrapuar e largon Koronavirusin

Është moderatorja më e njohur nga publiku shqiptar.

Anita Muçaj vlerësohet nga e gjithë audienca për punën e saj dhe paraqitjet që gjithmonë shfaqet në mënyrë perfekt duke sfiduar të gjitha.

Gjendja alarmuese për shpërndarjen e koronavirusit duket se ka ndikuar edhe tek bukuroshja saqë po shihet duke marrë “masa” mbrojtëse.

Ajo ndau një mesazh vetëdijësues për të gjithë:

“Frikë jo kujdes po, rri në shtëpi” ka shkruar  në mbishkrimin e fotografisë./Kosovarja/