Anita Muçaj shfaqet me shqiponjë në gjoks

Anita Muçaj është moderatorja e njohur kosovare e cila është në qendër të vëmendjes nga mediat rozë që komentohet për paraqitjet e saj dhe stilin e veçantë që e përcjellë tek publiku.

Anita është ndër prezantueset më të suksesshme, e cila është bërë e njohur si spikere e lajmeve në televizionin publik të Kosovës.

Anita është bashkëshortja e ish kryeministrit Ramush Haradinaj, i cili njihet si një nga patriotet më të mëdhenjë për vendilindje.

Siç duket edhe Anita është e njëjt me bashkëshortin e saj në këtë aspekt , pasi që në imazhin që ka publikuar së fundmi, ajo që mori vëmendjën ishte shqiponja në gjoksin e saj.

Po i ka hije shumë apo?/Kosovarja/