Antonela e “Përputhen” i shkul flokët e veta

“Përputhen” po then rekorde shikueshmërie, ani pse zhvillimet brenda shout janë mjaftë të vakta dhe veç dashuri e përputhje që nuk ka aty.

Një ndërë vajzat që së fundi po nënë shumë zhurmë, është Antonela, vajza nga veroi, por që jeton në Itali.

Antonela është shumë e pa qartë në lidhje me atë se kë e pëlqen e kë e do, a daj ende luan lojë dhe trazon ujërat sa herë që të mundet.

Ajo i kushton shumë rëndësi pamjes së jashtme në çdo puntatë të emisionit, ndërkohë që janë mjaftë interesant pozat ku ajo shihet duke i ngre flokët e saj./kosovarja