Antonela, krejtësisht ndryshe nga ajo që shfaqet në Instagram?

Ish-banorja e “BBV” Antonela Berisha vazhdon të jetë një personazh mjaft i komentuar në media.

Shumë postime të Antonelës marrin vëmendjen e publikut dhe mediave.

E kjo për arsye të veshjeve të saja elegante dhe pamjeve tërheqëse.

Mirëpo së fundmi faqja “Vipat e bllokut” e publikoi një imazh se si dukej Antonela live dhe në Instagram.

Vlen të theksohet se Antonela famën e mori nga pjesëmarrja e saj në sezonen e dytë të “Për’Puthen”. /Lajmi

shiko foton: