Antonela pranon se ka bërë operacione plastike, ja çfarë ka bërë!

Protagonistja e re e emisionit “Përputhen”, Antonela Berisha, bëri bujë në mediat rozë për shkak të deklaratave të saj.

Ajo në emision ka njoftuar që ka bërë operacion hunden dhe ë është shumë e kënaqur me rezultatin.

Gjatë kësaj bisede ndërhyen edhe Ana ku shprehet:

“Qenke njeri pa komplekse dhe ku në këtë pjesë jemi të njejta”.

Antonela Berisha ushtron profesionin e stilistes dhe jeton në Milano të Italisë. /Blic/.