Aq keq u ndanë sa Andi refuzon t’ja përmend emrin Jasminës?!, Ja veprimi që habiti të gjithë!

Andi dhe Jasmina kishin një lidhje po dhe ndarje shumë të zhurmshme.

Ish-çifti simpatik që u pëlqye aq shumë nga publiku shkëputen çdo gjë në mënyrën më të keqe dhe me akuza kundër njëri-tjetrit.

Se nuk ka ndonjë shanc për rikthim dhe situata mes tyre është e rëndë e vërtetoi edhe veprimi i Andit së fundmi që habiti të gjithë.

Ish-konkurrenti që prej ditësh është bërë pjesë e ekranit si prezantues i “Natë vere” në emisionin e fundit të ftuar kishte Fatjoni, një nga pyetjet e përgatitura në zarf nga stafi ishte se kush ishte vajza më s.eksi në program Jasmina apo Ana 2?

Këtë pyetje Andi refuzoi ta lexonte dhe ia dha Fatjonit duke mos dashur të përmend me gojën e tij emrin e Jasminës.

Kjo u vërejt qartë nga shikuesit dhe percjellesit e shumtë, të cilët nëse jo deri më tani, u bindën se një rikthim mes tyre është i pamundur.