Arbana “mërdhihet” e Xhemi “kallet zhegu”, dy shoqet nuk janë kombinuar fare sonte

Arbana Osmani dhe Xhemi Shehu janë dy mikesha të mira dhe të vjetra, shkruan “InfoKosova”.

Që të dyja punojnë prej shumë vitesh në Top Channel, televizion ky i cili iu ka dhënë hapësirë moderatoreve që ta shfaqin gjithë talentin e tyre.

Kemi pas rast që të dy moderatoret t’i shohim shumë shpesh nën shoqërinë e njëra tjetrës, ku dhe duken bukur nëpër këto paraqitje që i bëjnë.

E edhe sonte ato kanë dalur bashkë, por çudia ndodh tek veshja e tyre ku Arbana është e veshur me veshje dimërore, ndërsa në të njëjtin vend ndodhet edhe Xhemi e cila shihet e veshur me një bluzë me mëngë të shkurta, sikur e ka shumë vapë.

Ky kombinim mes mikeshave, sonte nuk është fare i qëlluar./InfoKosova/