Web Analytics

Arbana Osmanit i mbyllen të gjitha dyert në “Top Channel”?

Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj ishin të ftuar në podkastin “Flasim” të kryeministrit Edi Rama.

Mes rrëfimeve personale dhe profesionale, Arbana zbuloi dhe përgjigjen e pyetjes së shumë përfolur: “Kur do të kthehet Arbana Osmani në ekran?”.

Ajo u shpreh se nuk ka një datë fikse, mirëpo ka dëshirë që të rikthehet në sezonin e ri, në shtator, por pa treguar se në cilin televizion.

“Nuk ka qenë tërheqje për të reflektuar, por një pauzë, – tha kryeministri.

“Një vit e pak u bë.

Kam një kanal komunikimi ne rrjetet sociale, ku jam goxha prezente, por televizioni mbetet një nga pasionet e mia dhe mendoj se do ta gjej kohën për të pasur një dritare për të bërë gjënë që kam vite që e bëj” – përfundoi Arbana.

Nga rubrika