Web Analytics

Arbana tregon se çfarë i tha babai para se të nisej në Kosovë

Dashuria e baballarëve për djemtë është e papërshkueshme, por sidomos për vajzat është e paimagjinueshme.

Shpesh vajzat janë pikat e dobëta të tyre, nuk e dimë nëse funksionon kështu për babain e Arbanës, por dimë se përkushtimi për moderatoren është i  veçantë.

Përmes një instastory Arbana ka treguar një dialog të shkurtër me babain që i thotë: “

Rrugës për Prishtinë më pyeti dje:

-Me kë do ikësh nesër në Kosovë?

Vetëm babai.

-Do vij dhe unë me ty atëherë.

-Po unë kam shumë punë o ba, do mërzitesh e do lodhesh se do kthehem brenda ditës.

– Ska gjë të pres unë sat ë duash, vetëm mos ta bësh rrugën vetëm”, ka treguar Arbana.

Shiko foton:

Nga rubrika