Arben Gashi konfirmon se është shëruar nga koronavirusi

Shefi i deputetëve të LDK’së, Arben Gashi ka njoftuar se është shëruar nga koronavirusi, pak javë pasi që ishte konfirmuar si pozitiv.

Gashi në Facebook ka shkruar se tashmë e ka kaluar këtë sfidë.

“Pas një periudhe te për balljes me virusin COVID-19, mund te konfirmoi se tashme e kam kaluar kete sfide.

Ju falënderoj shume për kujdesin e treguar ndaj meje dhe familjes time.

Kujdesuni per vete dhe te tjeret, veproni sigurt, ruajeni shëndetin”, ka shkruar ai.

https://www.facebook.com/ArbenGashiLDK/posts/3191423664237038