Arbenita bën foto me të brendshme nga dhoma e gjumit

Bukuroshja gjithmonë gjen diçka të ‘fitoj’ vëmendjen e mediave.

Arbenita Ismajli ka qenë mjaft e pranishme në artikujt e mediave rozë muajt e fundit, kjo për shkak të fotove atraktive të saj, dhe skandalit të fundit.

Bukuroshja, tash kapublikuar një seri fotografish nga dhoma e gjumit ku është paraqitur vetëm në të brendshme, dhe gjithë vëmendjen merr gjoksi i saj.

Ndryshe, lidhja e saj me Feron përkundër spekulimeve të shumta është duke shkuar si është më së miri.