Arbenita ndan moment duke e ledhatuar Feron

Fero dhe Arbenita janë çifti që shpesh ndajnë pjesë intiime në rrjete sociale.

Aq afër ndjekësve të tyre, saqë shpesh shihet duke bërë dashuri në mënyra të ndryshme.

Këtë herë, është Arbenita ajo e cila ka publikuar momentin duke e ledhatuar Feron.

Sigurisht, kjo gjë nuk e shqetëson as reperin përderisa e lejon të dashurën e tij që të jetë kaq e lirë në rrjete sociale.