Arbenita shkëlqen në dimi e jelek të arit

Arbenita kohëve të fundit po e dëshmon që është edhe meraklike e veshjeve tradicionale.

Me postime të shumta që bën tek ndjekësit, ajo në çdo kohë duket bukur dhe kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Duke u rregulluar deri në detajin më të vogël, me linjat perfektë në secilin stil ajo duket perfektë.

Por, në dimi e jelek të arit Arbenita bën dritë.