Web Analytics

Arbëri i jep informacion nga jashtë Jetmirit, ja si reagoi ai

Botuar nga: InfoKosova

Arbëri ka kritikuar lojën e Jetmirit, duke i thënë se kur ka hyrë ai ka menduar se do ta ndryshojë rrjedhën e lojës.

Por që i ka dal e kundërta, duke shtuar se nuk po e kupton lojën e tij dhe se nëse vazhdon kështu do ti bashkohet atij në studio.

“Kam hallin se do të më bashkohesh dhe të japësh mendime nga këtu”, i tha Arbri.

Nderkaq Jetmiri vetem buzëqeshi duke nenkuptuar se e mori vesh qe duhet te ndryshoj strategjin e lojes.

Të FUNDIT