Ariana del për kafe me Ermalin e kunatin

Ermal Fejzullahu nuk është djali i vetëm i legjendës së muzikës shqipe, Sabri Fejzullahu.

Sabriu ka edhe një djalë, e Ermali edhe një vëlla më të madh, Armendin, që gjjthashtu është këngëtar, veçse i muzikës rok.

Armend Fejzullahu jeton në Londër, ku edhe e ka ndërtuar jetën e tij bashkë me familjen.

Ndryshe, edhe atje ai merret ndër tjerash edhe me muzikë.

Sot, Ermali me bashkëshorten Arianën dhe Armendin kanë dalë për kafen e së dielës në një nga restaurantet e Prishtinës./kosovarja