Ariana e Ermalit e hatashme në veshje të arit

Ariana është vajza nga Kosova e cila filloi të njihet qysh në vitin 2011, atëkohë kur gjërat u bënë serioze dhe kurorëzuan me martesë lidhjen e tyre.

Ajo është bashkëshortja e këngëtarit të njohur Ermal Fejzullahut, e cila është mjaft e përfolur për stilin e jetesës që bën.

Ajo merrë vëmendje të madhe në rrjetet sociale për shkak të veshjes me klas që bën dhe fotove të bukura që realizon, e që e kanë bërë një blogere mjaft të njohur.

Jo rrallë herë Ariana ka treguar se është e dhënë edhe pas veshjeve tradicionale, ndaj kemi pasë rastin ta shohim shpesh në të tilla.

Ngjashëm mund ta shihni edhe tani, në veshje të bukur tradicionale që thjesht po duket vet mrekullia./Kosovarja/