Ariana i ik koronavirusit, nga Italia tani në këtë vend

Bujë të madhe bëri vizita e para disa ditëve e Arianës në Itali, kjo për shkak të situatës së krijuar atje nga koronavirusi.

Të gjithë ndjekësit e habitur i komentonin Arianës duke e kritikuar se pse ka shkuar atje.

E siç duket edhe vet Arianes i hyri dikur frika në palcë, mbase tek sa situata përkeqësohej atje ajo nuk e pa të arsyeshme të qëndroi më gjatë apo ndoshta ka edhe ndonjë arsye tjetër kthimi i saj në vendlindje.

Nuk kanë thënë edhe kot se nuk gjen askund më mirë se vendi e shtëpia jote.

Kështu edhe Ariana sot ka shfrytëzuar kohën dhe motin me borë, sot ajo ka zgjedhur Brezovicën si destinacion të radhës./Kosovarja/.