Ariana ja lë edhe këtë punë vjehrres

Ariana Fejzullahu është bashkëshortja e këngëtarit Ermal Fejzullahu, që prej vitesh është bërë mjaftë e popullarizuar.

Ariana as këngëtare e as modele, por shumë e dhënë pas modes.

Kombinimet e saj janë gjithmonë bashkohore dhe unike.

Së fundi, Ariana bashkë me vjehrren po pushojnë në një vend mjaftë të këndshëm në bregdetin shqiptar.

Ndërkohë që Ariana po pushon, është Nera ajo që po merret me vajzen e vogël të familjes.

Një vjehërr mjaftë vitale, apo?