Ariana shkëlqen në këtë fustan madhështor me punim dore

Ariana Fejzullahu njihet si njëra ndër blogeret më me stil e modern në vend.

Vite më parë askush nuk e kishe idenë se kush është Ariana, por që kur hyri në lid hje me këngëtëarin Ermalin gjithcka ndryshoi.

Tani ajo dhe Ermali janë të martuar e prindër të katër fërmijëve, por që fizionimia e tru.pit të Arianes thuajse nuk e dësh.mon këtë.

Bukuroshja jo rrallë here sjellë imazhe në ves.hje tradicionale ndonëse ka vite që është martuar.

Së fundmi ajo po realizon një set fo tografik ku po shfa.qet me llojllojshmëri rro bave tradicionale.

Ja shikojeni sot!/Kosovarja/