Arilena Ara dhe Popi Kola zyrtarizojnë lidhjen!

Këngëtarja e njohur, Arilena Ara është prej kohësh e lidhur me menaxherin e saj, Popi Kola.

Dyshja nuk i kanë kursyer imazhet dhe ded ikimet e ëmbla në rrjete sociale, mirëpo kurrë nuk kanë folur publikisht për lidhjen.

Megjithatë Arilena dhe Popi e kanë zyrtarizuar lidhjen dhe këtë e kanë treguar imazhet nga festa e ditëlindjes së këngëtares.

Festa ishte organizuar nga Popi dhe ishin të ftuar të gjithë njerëzit e zemrës.

Në një prej imazheve, e ëma e Arilenës shihet duke put hur në faqe dhëndrin, çfarë tregon se ruajnë një raport shumë të mirë me njëri-tjetrin.

Imazhet tjera para.qesin Popin dhe Arilenën, të cilët nuk nguruan ta shfa.qnin në publik dashurinë e tyre.