Arjani shpërthen ndaj Alvisës: E pacipë, më ke bërë të jetoj momentin më të keq në jetë

Arjani ka shpërthyer ndaj Alvisës pas Hyseni ka zbuluar se kanë qenë të lidhur kur ai ka hyrë në program, Hyseni tregoi se kanë qeshur në shtëpinë e tij kur shihte debatin me opinionistin.

Atë ditë, Alvisa dhe Arjani kanë pasur një debat të ashpër ndërsa në puntatën e sotme, Arjani e ma cilësuar si femër “të pacipë” ndër të tjera i thotë që e ka bërë të jetojë momentin më të keq në jetë kur të gjithë dolën nga studio nga fakti se i tha Alvisës “pipirickë.”

Arjani: Ata kanë qenë të lidhur dhe Alvisa me pafytyrësinë më të madhe më akuzonte për gënjeshtër, kush kishte bërë plane moj e pacipë? Unë apo ti.

Alvisa: Vazhdo ofendo.

Arjani: Do vazhdoj se di të viktimizohesh, më ke bërë të ndihem në jetën time në pozitën më të vështirë.

Po ti nuk do t’ia dish dhe lot nuk ke, dhe qarjen e ke të shtirur ti nuk qan se nuk ke lot, nuk ke ndjenja.