Armend Zemaj i reagon Mimoza Kusarit: E akuzuara për krim të organizuar po flet për Ministrinë e Shëndetësisë

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemeaj i ka reaguar deputetës së Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari Lila, e cila tha se “është ofendim për qytetarët zgjedhja e një juristi në krye të MSh-së.

Ministri i Zemaj ka thënë se Mimoza Kusari ka tanimë aktaku.zë nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

“E aku.zuara nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, znj. Mimoza Kusari (aktakuzë pran Gjykatës Themelore në Prishtinë, Departamenti Special) për kri.m të organizuar për shitjen dhe privatizimin kri.minal të katër hidrocentraleve, pasuri e qytetarëve të Kosovës, e paska quajtur ofendim për qytetarët e vendit, zgjedhjen e një juristi në krye të MSh-së.”.

Tutje Zemaj ka thënë tani “çka quajmë ofendim: të qenurit jurist i njohur apo të lavdërohesh nga kaskaderët politik dhe të aku.zuarit për kri.m, zhva.tje e korrupsion?”.

“Qytetarë të vendit tim, edhe një motiv shtesë për mua që të punojmë me shumë në avancimin e sistemit shëndetësor të Kosovës”, ka shkruar ajo.