Armina Mevlani tregon si ka arrit lidhjen e fortë me partnerin gjithë këto vite

Jeta private e Armina Mevlanit gjallë interes tek publiku, kur bëhet fjalë për lidhjet afatgjate gjithmonë kureshtja shtohet, pasi jetojmë në një kohë kur jo shumë shpesh lidhjet zgjasin shumë sidomos nga të rinjtë.

Armina nëpërmes një InstaStory ka folur për lidhjen me bashkëshortin e saj e cila ka shumë vite me të, dhe cilat kanë qenë arsyet pse sot ata gëzojnë një raport të shëndoshë.

Ajo tha se tek partneri ka gjetur shumë gjëra të përbashkëta me të, si këndvështrimin e gjërave, mënyrën se si ëndërrojnë, dhe më e rëndësishmja që ata kanë gjithmonë diçka për të folur.

“Që në momentin e parë që e kamë parë jam tërhequr pa e ditur fare kush ishte…ndajmë të njëjtat këndvështrime për jetën, na pëlqejnë të njëjtat rutina, jemi romantik,ëndërrimtar. Nëse na le bashkë kemi gjithmonë diçka për të folur dhe koha kalon shpejtë. Plotësojmë njëri tjetrin gjithmonë. Tek ai kam gjetur një partner për çdo gjë”,- ka shkruar Armina në një imazh përkrah bashkëshortit.