Armina shkëlqen me të bardha

Armina Mevlani, bukuroshja shqiptare, në Instagram ka hedhur një fotografi të re.

Edhe kësaj radhe, ajo shihet e veshur me shumë stil, pasi stili dhe të veshurit bukur është një nga gjërat që e veçon atë.

Fustani i bardhë i rrinte për mrekulli, pasi e nxori shumë elegante dhe fine.

Një imazh si ky, padyshim pëlqehet shumë.